Új Makita akkus sövényvágó

Sövényvágó, amivel öröm dolgozni

2019-04-12 11:48:26

A Makita tavaszi kerti gép kínálatában bemutatkozik a DUH601 és DUH602 akkus sövényvágó. 18 Voltosak, sok új funkcióval. Nagy teljesítményű, kényelmesen használható sövényvágók, újonnan tervezett pengékkel. Gondoskodjon sövényei szépségéről egy kényelmes, környezetbarát sövényvágóval.

Új Makita akkus sövényvágó

Akkumulátoros? Ma már nem kérdés...

Az akkumulátoros technológia alapszolgáltatása a kényelem, nincs kötöttség (elektromos vezeték), nincsen hosszas előkészület, csupán a feltöltött akkumulátorokat kell felpattintani és kezdődhet a munka. A karbantartás is sokkal egyszerűbb, mint egy benzinmotoros sövényvágónál. Nincsen gyertyacsere, levegőszűrő csere, olajszint ellenőrzés, stb... Kevésbé tűzveszélyes, mert nincsen magas hőfokra hevült alkatrész sem.

Amitől igazán profi sövényvágó lett

Az új sövényvágók szénkefe mentes motorral (BL motor) vannak szerelve, amelyek energia gazdálkodása sokkal kedvezőbb, ezáltal tovább üzemeltethetők egy feltöltéssel, mint a szénkefés társaik. Ráadásul 18 Voltos, tehát egyetlen akkumulátorról üzemeltethető. Természetesen rendelkezik a beépített túlterhelés elleni védelemmel.

Három választható sebességi fokozattal működtethető (magas, közepes és alacsony fokozatban). Ezzel mindig kiválasztható, a sövényhez igazítható az optimális sebességfokozat.

A hosszú, 60 cm-es pengék nagyobb vágási kapacitást biztosítanak, melyek működése halk. A pengék élettartamát elektromos fék védi, a penge végén pedig csúcsvédő van, ami a felesleges kopás ellen nyújt védelmet.

A sövényvágók kialakítása az XPT technológia révén kiváló csepp és porálló tulajdonságokkal rendelkezik, ebben is felülmúlja elődeit az új sorozatú sövényvágó. Markolata puha, kényelmes fogást biztosít.

Ide kattintva tudja összehasonlítani az új sövényvágókat.

A régebbi sövényvágók összehasonlítása.

 

További híreink, újdonságaink

Elolvasom Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

2024-04-19 10:09:24

Damilfej és fűkasza

Az alábbiakban egy táblázatban bemutatásra kerülnek a damilfejek főbb paramétereikkel - jelölve, hogy mely szegélynyírókhoz, illetve fűkaszákhoz használhatók.

Elolvasom Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

2024-04-17 10:11:04

A Makita XGT kerti ROAD-SHOW keretében működés közben kipróbálható lesz számos 40 Voltos akkumulátorral működő kerti gép Békéscsabán 2024. május 17-18-án a Gabona múzeumnál. Helyszíni megrendelés esetén +1 darab 4Ah-s akku ajándék. 

Elolvasom Makita akkumulátorok

Makita akkumulátorok

2024-01-05 12:38:04

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb akkumulátorok jelennek meg a Makita kínálatában. Az alábbi írással segítünk az eligazodásban.