Makita akkus porszívók

Ismerje meg a kényelmet

2019-04-17 12:55:42

A Makita a porszívók mobilitásában élenjáró megoldásokat kínál. Az akkumulátoros porszívók sokféle feladatra alkalmasak, a vezetéknélküliség előnyeit kínálva a kis kéziporszívóktól a robotporszívóig.

Makita akkus porszívók

Felhasználási területek

A Makita a felhasználási területekhez igazodva különféle kialakítású porszívókat tervezett. Így megtalálhatók a kisméretű, könnyű kéziporszívók, melyeket otthonunkban, az autóban, irodában könnyedén lehet használni. Ezeknél nem csak a funkció, hanem a megjelenés is fontos szempont volt, különféle színű megoldások közül lehet választani. A Makita színjegyeket hordozótól a hófehéren át az elegáns kivitelig.

A nagyobb teljesítményhez már nagyobb méret is tartozik. Ezek között megtalálható a vállpántos, vállra akasztva hordozható, a hátra vehető és természetesen a megszokott padlón gurítható változat is. A nagyobb teljesítményű porszívók már 2 darab 18V-os akkumulátorral működnek. Ezek a porszívók kényelmesen használhatók például lépcsők, lépcsőházak, folyosók, magasabban elhelyezkedő részek takarításara is, nem elfelejtve azt az előnyüket, hogy nincsen szükség elektromos csatlakozási lehetőségre. Vannak gépek, amelyekhez szerszámok is csatlakoztathatók.

Robot porszívó. Kétségtelen, ez nyújtja a legnagyobb kényelmet, ott ahol nagyobb nem túlzottan szétszabdalt területet kell tisztán tartani. Jól automatizálható tevékenység, fáradtság nélkül.

Akkumulátorok

A kisebb porszívók esetén gondolt a fejlesztő azokra is akik nem 18V-os rendszerű gépeket használnak, így a 10,8 V-os akkumulátort használók is találnak porszívót a kínálatban. Sőt még azokra is gondolt a Makita, akik nem rendelkeznek akkumulátorral, mert létezik beépített akkus változat is.

Több típus 36V-os rendszerű, azaz egyidejűleg két 18V-os akkumulátorral működik, sőt van olyan típus is, amelyik hálózatról is működtethető porszívó. 
Ez utóbbi megoldás abszolút rugalmasságot biztosít.

Néhány kézi porszívó összehasonlítása a teljesség igénye nélkül.

36V-os porszívók összehasonlítása.

 

További híreink, újdonságaink

Elolvasom Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

2024-04-19 10:09:24

Damilfej és fűkasza

Az alábbiakban egy táblázatban bemutatásra kerülnek a damilfejek főbb paramétereikkel - jelölve, hogy mely szegélynyírókhoz, illetve fűkaszákhoz használhatók.

Elolvasom Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

2024-04-17 10:11:04

A Makita XGT kerti ROAD-SHOW keretében működés közben kipróbálható lesz számos 40 Voltos akkumulátorral működő kerti gép Békéscsabán 2024. május 17-18-án a Gabona múzeumnál. Helyszíni megrendelés esetén +1 darab 4Ah-s akku ajándék. 

Elolvasom Makita akkumulátorok

Makita akkumulátorok

2024-01-05 12:38:04

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb akkumulátorok jelennek meg a Makita kínálatában. Az alábbi írással segítünk az eligazodásban.