Akkumulátoros pumpa

Új termék az akkumulátoros gépek családjában

2019-04-15 11:29:01

A Makita akkumulátoros termékpalettája tovább bővült egy igen hasznos kis készülékkel, egy könnyű kis MP100DZ kézi pumpával. 10,8V-os CXT akkumulátorral üzemeltethető. Sokoldalú használatát a hozzá mellékelt tartozékkészlet biztosítja.

Akkumulátoros pumpa

Mire használható?

Az ergonomikusan kialakított akkumulátoros kézi pumpa használható járművek gumiabroncs nyomásának beállítására. Így például autók, kisteherautó, motorkerékpárok és kerékpárok gumiabroncsainak felpumpálására, valamint sporteszközök felfújására is (labdák, gumimatracok) használható. Továbbá alkalmas gumiágyak felfújására is. A készülékhez három adapter is tartozik, amelyek segítségével a felsorolt eszközök felfújhatók.

Kényelem

A pumpán egy főkapcsoló biztosítja, hogy véletlenül ne lehessen működésbe hozni. A kívánt nyomás előre beállítható, így amikor a pumpálás során eléri a beállított nyomást, akkor automatikusan leáll, megakadályozva a túltöltést.

Rossz látási viszonyok között (szürkület, sötét) is használható, amit a nyomás kijelző panel háttérvilágítása, és a munkaterületet megvilágító LED fény biztosít.

Könnyű, kényelmesen használható hordozható kompakt készülék megfelelő hosszúságú tömlővel.

Update

2020. júliusától kapható már a 18V-os LXT akkumulátorral működő DMP180Z akkumulátoros pumpa is.

 

További híreink, újdonságaink

Elolvasom Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

2024-04-19 10:09:24

Damilfej és fűkasza

Az alábbiakban egy táblázatban bemutatásra kerülnek a damilfejek főbb paramétereikkel - jelölve, hogy mely szegélynyírókhoz, illetve fűkaszákhoz használhatók.

Elolvasom Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

2024-04-17 10:11:04

A Makita XGT kerti ROAD-SHOW keretében működés közben kipróbálható lesz számos 40 Voltos akkumulátorral működő kerti gép Békéscsabán 2024. május 17-18-án a Gabona múzeumnál. Helyszíni megrendelés esetén +1 darab 4Ah-s akku ajándék. 

Elolvasom Makita akkumulátorok

Makita akkumulátorok

2024-01-05 12:38:04

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb akkumulátorok jelennek meg a Makita kínálatában. Az alábbi írással segítünk az eligazodásban.