A kertben zölden, szabadon

Akkumulátoros Makita kerti gépek

2019-02-28 10:27:46

Közeleg a tavasz, célszerű felkészülni a kerti munkákra. Ehhez ajánljuk a Makita akkumulátoros kerti gépeinek széles választékát. Nem kell vezetéket húzogatni, tankolni, benzingőzt vagy füstöt szívni. Válassza a kényelmet, amit a Makita akkumulátoros kerti gépek nyújtanak.

A kertben  zölden, szabadon

Miért akkumulátoros kerti gép?

Számtalan érv szól a Makita akkumulátoros gépei mellett, hogy miért érdemes az akkus gépeket választani. Az alábbiakban néhányat kiemelve próbáljuk a kérdést megválaszolni, és segíteni egy mindannyiunk számára hasznos jó döntés meghozatalához.

Mit cseréljek, milyen gépet vegyek?

Az egyik leggyakrabban használt kerti gép a fűnyíró. Ha cserére szorul, újat szeretne, a legjobb választás az akkumulátoros fűnyíró. A maga kényelmével egy családi ház  vagy egy nyaraló pázsitjának gondozásához tökéletes választás.

Szegélynyíró, fűkasza szintén elkelhet a ház körül. Nagyobb terület gondozása esetén célszerűbb a fűkasza, kisebb fűnyíróval nem kezelhető területekre a szegélynyíró biztosíthatja a kényelmes munkavégzést.

Fűnyíró olló. Virágoskertekben, azok szélén, ahol a fűnyíróval, szegélynyíróval nem lehet tökéletes munkát végezni ott megoldás lehet a fűnyíró olló. Igazán kényelmes, nem lesz nehéz megbarátkozni vele.

Sövényvágó. Aki szokott sövényt vágni az igazán fogja értékelni. Nem kell kerülgetni az elektromos vezetéket, de még nehéz benzinmotoros gépet sem kell emelgetni. Ezt a sövénykedvelőknek nem szabad kihagyni.

Ha igen, milyen akkumulátort?

Ha van már Makita 18V-os Li-Ion akkumulátor valamely korábban vásárolt kisgéphez, akkor az kompatibilis és használható a kerti gépekhez. Amit szem előtt kell tartani, érdemes odafigyelni rá

A benzinmotoros gépeket felejtsük?

Igen, fel lehet rá készülni, de azért nem mindenhol. Ott ahol nagy területen kell dolgozni huzamosabb időn keresztül és nincs lehetőség az akkumulátorok feltöltésére, ott bizony az akkumulátoros gépek nem jelentenek teljes mértékben alternatívát.

 

További híreink, újdonságaink

Elolvasom Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

Fűkasza és szegélynyíró damilfejek

2024-04-19 10:09:24

Damilfej és fűkasza

Az alábbiakban egy táblázatban bemutatásra kerülnek a damilfejek főbb paramétereikkel - jelölve, hogy mely szegélynyírókhoz, illetve fűkaszákhoz használhatók.

Elolvasom Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

2024-04-17 10:11:04

A Makita XGT kerti ROAD-SHOW keretében működés közben kipróbálható lesz számos 40 Voltos akkumulátorral működő kerti gép Békéscsabán 2024. május 17-18-án a Gabona múzeumnál. Helyszíni megrendelés esetén +1 darab 4Ah-s akku ajándék. 

Elolvasom Makita akkumulátorok

Makita akkumulátorok

2024-01-05 12:38:04

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb akkumulátorok jelennek meg a Makita kínálatában. Az alábbi írással segítünk az eligazodásban.