Akkumulátoros vízforraló

Hogy bárhol teázhass

2022-05-04 10:45:23

A Makita kínálatában folyamatosan jelen vannak azok a gépek, amelyek a munkavégzést komfortosabbá teszik. Lásd: rádió, fűthető, hűthető kabátok, kávéfőző, hűtődobozok, stb... Most ismét egy igazán hasznos darabbal bővült a választék, az akkumulátoros vízforralóval. Ismerd meg részletesebben!

Akkumulátoros vízforraló

DKT360Z

Már nagyon hiányzott egy vízforraló, amivel könnyen lehet teát, instant kávét, stb... csinálni. A DKT360Z meghozta a megoldást. A Makitától már megszokott színben, robosztus kivitelben jelentkezett a bárhol használható 36 Voltos - 2 darab 18V-os LXT Li-Ion akkuval működő - vízforraló.

Térfogata 8 dl, ezzel egy négyfős csapat reggeli teája meg is van. Robosztus kivitele miatt nem éppen könnyű, de a 2,7 - 3,4 kg nem elfogadhatatlan. Könnyen szállítható, rendelkezik egy fogantyúval ami nagy könnyebbség a mozgatásnál.

A mérnökök a biztonságos használatra is törekedtek. A fedél egy zárógombbal van ellátva, amely minimálisra csökkenti a forróvíz véletlen kiömlését, míg a kétrétegű szerkezet az égési sérülésektől óv.

A kényelmi funkciók sem hiányozhatnak. Mint minden jó vízforraló, ez is automatikusan kikapcsol, ha a víz felforrt, és még hangjelzéssel is figyelmeztet.

Makita vízforraló - Miért?

Sokan dolgoznak olyan terepen, ahol nincsen (még) elektromos áram vagy gáz, így a vízmelegítés nehézkes. Erre kínál megoldást a vízforraló, mert most már két akkuval könnyen lehet vele forró vizet készíteni.

 

További híreink, újdonságaink

Elolvasom Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

Makita XGT kerti ROAD-SHOW - 2024 tavasz

2024-04-17 10:11:04

A Makita XGT kerti ROAD-SHOW keretében működés közben kipróbálható lesz számos 40 Voltos akkumulátorral működő kerti gép Békéscsabán 2024. május 17-18-án a Gabona múzeumnál. Helyszíni megrendelés esetén +1 darab 4Ah-s akku ajándék. 

Elolvasom Makita akkumulátorok

Makita akkumulátorok

2024-01-05 12:38:04

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb akkumulátorok jelennek meg a Makita kínálatában. Az alábbi írással segítünk az eligazodásban.

Elolvasom Damil befűzés egyszerűen

Damil befűzés egyszerűen

2023-08-10 11:52:14

A Makita új damilfejekbe sokkal egyszerűbb a damilt befűzni, az írásunkban szereplő videó bemutatja, hogy milyen könnyen és gyorsan megy a damil befűzés.